Зареждане

Аманда Нунеш: Пеня е клоун и ще срещне лъвица в клетката

Аманда Нунеш: Пеня е клоун и ще срещне лъвица в клетката
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 15:16 ч
Двойната шампионка на UFC Аманда Нунеш вярва, че Джулиана Пеня си вярва прекалено много преди битката им. Двете ще се бият този уикенд в подглавната битка на UFC 269, което ще се проведе в Лас Вегас. Лъвицата от Бразилия ще заложи титлата си в категория петел.

33-годишната шампионка е в серия от 12 поредни победи. Тя няма загуба вече 7 години и има 5 защити на титлата в категория петел. За последно Нунеш успя да се справи с Меган Андерсън през март и защити златото в категория перо.

Сега тя вярва, че нощта във Вегас ще бъде нейна и каза следното за съперничката си пред медиите:

Джулиана Пеня е клоун. Тя е заблудена. Какво се случи с нейната най-добра приятелка Миша Тейт ? Ами Сара Макман? Сара Макман почти я победи. Сара Макман се отказа в битката. Ако не се беше предала, щеше да победи Джулиана. Аз победих Сара Макман преди години. 

Чувствам, че тя може да говори каквото си поиска. Tя трябва да направи това, за да може да привлече цялото внимание, но ще й кажа, че може да има цялото внимание, което иска. Всичко това. Защото събота е моята нощ, декември е моят месец. Никой няма да ми вземе този колан. 

Пеня има много пропуски в играта на земя и мога там да я приключа. Жермен де Рандами я довърши. Жермен де Рандами е страйкър и приключи Джулиана Пеня на земята. Чувствам, че играта ми е много над всички онези момичета, с които тя се би в миналото. Ще видим какво ще се случи. Просто ми трябва грешка от нея. 

Ще се възползвам от грешката и ще я довърша. Тя говори много лъжи и се опитва да си повярва. Няма да ме победи. Тя определено е много добър боец. Аз ще съм готова за битка. Никога преди не се е била с лъвица. 

Ще успее ли Нунеш да запази титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес