Зареждане

Amanda Nunes иска битка с Holly Holm, а след това ще се оттегли от ММА

Amanda Nunes иска битка с Holly Holm, а след това ще се оттегли от ММА
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:00 ч
Първата в историята на UFC шампионка в две различни категории едновременно планира своето оттегляне. 30-годишната Amanda Nunes спечели титлата в категория петел през 2016 година с победа над Miesha Tate, а след това я защити срещу Ronda Rousey, Valentina Shevchenko и Raquel Pennington. През декември миналата година Nunes успя да нокаутира Cris Cyborg за 51 секунди и спечели титлата в категория перо и сега тя вече смята, че няма повече какво да доказва:



Прибрах се у дома и прекарах време със семейството си, а майка ми каза, че трябва да помисля за оттегляне. Тя ми каза, че вече съм постигнала всичко и няма какво повече да доказвам. Каза ми, че трябва да си почина малко и да се бие още веднъж или да почина повече и след това да се завърна за една последна битка. Има слухове за битка с Holly Holm, но от UFC все още не са се свързали с мен. Ще видим какво ще стане. 

Holly Holm е единствената бивша шампионка, с която не съм се била. Няма съмнение в това, че битката ще бъде интересна. Вече малко се изморих от големите битки. Всички се радват и са горди, че постигнах доста неща и сега аз искам почивка и да помагам в кариерата на Nina. Чакам да видим какво ще стане с битката срещу Holm, а след това съм готова за оттегляне.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес