Зареждане

Алистър Овърийм: Мога да победя Миочич в реванш

Алистър Овърийм: Мога да победя Миочич в реванш
Публикувано на: Септември 3, 2020 в 08:03 ч
Легендарният Алистър Овърийм се завръща в клетката този уикенд. 40-годишния боец ще се бие срещу Аугусто Сакай този уикенд в главната битка на UFC Fight Night 176, което ще се проведе във Вегас. "The Reem" ще търси втора поредна победа тази година, след като през май успя да нокаутира Уолт Харис. Овърийм печели 3 от последните си 4 битки с нокаут.

Той загуби от Жаирзиньо Розенструик в битка, която щеше да спечели. Жаирзиньо му вкара тежък удар в последните секунди на боя и го лиши от победата с решение. За всички е ясно, че Овърийм е към края на кариерата си и той иска един последен шанс за титлата. Пътят към титлата минава през победа над Сакай този уикенд. Ето какво сподели Овърийм за титлата в UFC:

Един последен поход към титлата. Нямам търпение за този уикенд. Бия се от много време и имам няколко титли. Има една, която липсва и това е титлата в UFC. 

Времето ми изтича. Просто мисля, че мога да се състезавам с тези момчета и със Стипе Миочич. Бях много близо до победата над него преди 4 години. Ще го победя, ако има реванш.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес