Зареждане

Алистър Овърийм: Кеча е фалшив, безсмислен и гейски

Алистър Овърийм: Кеча е фалшив, безсмислен и гейски
Публикувано на: Август 24, 2021 в 13:00 ч
Легендата Алистър Овърийм не е голям фен на световната организация по кеч. "The Reem" беше гост в предаването на Ариел Хелуани и обяви, че ще направи дебют в GLORY през октомври. Негов съперник ще бъде шампиона при тежките Рико Верхувен.

Овърийм ще има шанс да спечели титлата в тежка категория на кикбокс организацията. Алистър беше освободен от UFC, но подписа с GLORY и за първи път от много години ще направи завръщане на ринга.

Пред Хелуани, Овърийм реши да коментира WWE и това, което днес се случва под техния банер. Алистър е бил фен на кеча, но в самото начало, а не на това, което днес правят. Ето какво сподели той за кеча:

Гледал съм кеч още от 8 или 9-годишна възраст. Голям фен съм на Хъл Хогън и Ултимейт Уориър. Също и на Honky Tonk Man и Андре гиганта. След тях спрях да гледам и не съм го правил от 90-те години. 

Наскоро реших пак да си пусна кеч в YouTube. Боже, кеча вече е станал слаб. Фалшиво е, слабо е, тъпо е и гейско. Няма никакъв смисъл. Това даже не е спорт, а лошо актьорство. 

Съжалявам фенове на WWE, но това е истината. Нали сме в свободна държава ? Просто си казвам мнението. 

Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес