Зареждане

Али Абделазиз: Конър Макгрегър избра Серони, защото е лесен

Али Абделазиз: Конър Макгрегър избра Серони, защото е лесен
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
Али Абделазиз не е доволен от решението на Конър Макгрегър, който избра за своето завръщане да се бие с Доналд Серони. Двамата ще се бият в полусредна категория на UFC 246, което ще се проведе на 18-ти януари във Вегас. Ирландеца не спираше да настоява за шанс за титлата в лека категория срещу Хабиб Нурмагомедов, който миналата година го победи със събмишън.

За негово съжаление Макгрегър не получи шанс и сега е избрал отново да смени категорията, като при победа няма да има основание да иска шанс за пояса в лека категория. Абделазиз, който е мениджър на Хабиб и Джъстин Гейчи настояваше Конър да се бие с Гейджи, за да определят безспорен претендент, но това не се случи.

 Али вярва, че Макгрегър е избягал от битката с неговия клиент, защото тя е прекалено трудна за него, а тази с "Cowboy" била лесна. Абделазиз реши да изригне за пореден път срещу ирландската ММА звезда и ето какво сподели в социалните мрежи:


Радвам се, че Каубоя получи тази битка. Аз вярвам, че той може да победи, но Джъстин Гейджи беше този, с когото трябва да се биеш, ако искаш шанс за титлата в лека категория. В битката с Джъстин трябва да го убиеш, или ще бъдеш убит. Конър знае това, но всичко е точно. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес