Зареждане

Ali AbdelAziz: Floyd се моли за боксова среща с Khabib

Ali AbdelAziz: Floyd се моли за боксова среща с Khabib
Публикувано на: Юли 18, 2019 в 09:00 ч
Ali AbdelAziz, който е мениджър на шампиона в лека категория на UFC даде интервю за TMZ и сподели, че непобедената легенда в бокса Floyd Mayweather се моли за битка на ринга срещу непобедения шампион Khabib Nurmagomedov. Двамата си разменяха предизвикателства в социалните мрежи преди няколко месеца, но всичко утихна. Имаше слухове, че битка между тях може да се проведе на стадион в Русия, но от UFC се намесиха и им охладиха страстите. Наскоро "The Eagle" подписа нов договор, което ще усложни нещата, но AbdelAziz е на друго мнение:


Ще ви кажа едно нещо и то е, че всеки ден Floyd се моли за боксова среща с Khabib. Неговите пари свършват. Всеки ден се свързват с нас, но ние нямаме интерес за сега. Ние ще се бием с Poirier, който е безспорен претендент. Ferguson също е следващ и има доста убийци в категорията. 

Има и битка с Georges St-Pierre, който е мой човек и може да пререди Ferguson. На 100% имаме интерес за битка с GSP и тя е тази, която най-много ни вълнува. В края на краищата хората трябва да се бият. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес