Зареждане

Ali Abdel Aziz към John Kavanagh: В Америка всички са равни кучко

Ali Abdel Aziz към John Kavanagh: В Америка всички са равни кучко
Публикувано на: Октомври 11, 2018 в 12:28 ч
Доста напрежение имаше преди и след битката между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. Доста се изговори от страна на ирландеца и той не се свенеше да засяга по всякакъв начин Nurmagomedov.

Khabib остана разочарован от приказките, но наказа за тях McGregor. В тази история обаче има далечна връзка от преди 2 години, когато треньора на McGregor, John Kavanagh започва да се шегува с религията на Khabib и двамата влизат в спорове. Ето какво точно се случи преди години, когато Kavanagh коментира това, че Khabib не иска да се бие през лятото,  защото ще пости през Рамадана:

John Kavanagh: Исус обича нокаутите, но Мухаммед не бил фен на ММА битките през лятото. Изберете религията си внимателно млади бойци.   

Khabib веднага видя това и не остана доволен:

Хей, внимавай не можеш да се шегуваш с религията на хората. Това не е шоу. 

Още тогава Kavanagh заяви, че може свободно да говори за религия и да се наслаждава на живота, но Khabib го помоли да не смесва шегите с религията. Сега години по-късно мениджъра на Khabib e решил да каже следното на Kavanagh:

Това е факт, неговия тъп треньор започна да играе игри и да се подиграва с религията,  а сега иска да се прави на скромен, майната му. В Америка всеки е равен, кучко. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес