Зареждане

Alexey Oleynik може да се оттегли от ММА този уикенд в Тексас

Alexey Oleynik може да се оттегли от ММА този уикенд в Тексас
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 13:00 ч
Майстора на хватките за предаване Alexey Oleynik може да се оттегли от ММА този уикенд в Тексас. "The Boa Constrictor" ще се бие срещу Walt Harris в подглавната битка на UFC on ESPN 4 и това може да е последен път, в който ние го виждаме в клетката. 42-годишния боец вече не е първа младост и има цели 70 битки в ММА, което не е лесно постижение. Ето какво сподели в интервю преди своята битка Alexey:


Walt Harris e много здраво момче и притежава силен ляв удар и ляв ритник. Повечето от неговите победи са с нокаут. Проблемът тук е, че аз съм учил Harris и той знае как да се защити от моите опити за събмишън. Това доста усложнява нещата. Надявам се, че ще си спретнем добра битка, а след това пак ще сме приятели и ще тренираме заедно. Ще се опитам да го събмитна. 

Нищо не се знае и може да го нокаутирам, или да стигнем до решение. И двамата имаме различен план и ще победи този, който си изпълни плана. Никой не знае какво ще стане. Имам добър план за битката. Всяка победа е важна за мен, защото ще установи моето наследство. Никой не знае кога ще се оттегля. Може да го направя още този уикенд, но може и да се бия още няколко пъти. Чувствам се добре, но понякога се уморявам психически.

Oleynik идва след загуба с нокаут от Alistair Overeem през април в Русия, която му спря серия от 2 поредни победи със събмишън.  0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес