Зареждане

Alexander Volkanovski: Знаех си, че Max Holloway не е непобедим

Alexander Volkanovski: Знаех си, че Max Holloway не е непобедим
Публикувано на: Юни 17, 2019 в 18:15 ч
Един от топ бойците в категория перо и претендент за титлата Alex Volkanovski не е изненадан от това, че Max Holloway се провали. Шампиона в категория перо се качи в лека категория, за да се бие за временната титла с Dustin Poirier, но не се представи много добре и загуби с решение. Holloway  загуби победната си серия, която беше цели 13 поредни. Сега неговия бъдещ опонент Volkanovski смята, че е билo въпрос на време феновете да видят, че Holloway може да загуби:


Винаги съм знаел, че той може да бъде победен. Знам, че аз съм лоша битка за него. Всички мислеха, че той е непобедим и няма кой да го спре. Не обвинявам хората, защото Holloway наистина изглеждаше добре и само уважение към него. В същото време обаче аз знаех, че той може да загуби. Аз имам кардио, което може да ме изкара дни в битка и няма да се уморя. Ще бъда силен през цялото време и затова вярвам, че съм тежък опонент за него.


Holloway влиза в клетката на UFC 240 и ще брани титлата си срещу Frankie Edgar, а Volkanovski е готов да се включи като смята. В случай, че няма нужда от неговите услуги, то Alex ще чака битка с победителя в края на годината.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес