Зареждане

Alexander Volkanovski: По-добър съм навсякъде от Chad Mendes

Alexander Volkanovski: По-добър съм навсякъде от Chad Mendes
Публикувано на: Ноември 27, 2018 в 09:46 ч
Alexander Volkanovski е една от новите звезди на UFC. Той е в серия от 15 поредни победи, но въпреки това е само на 10-та позиция в ранглистата на категория перо. Всичко може да се промени за него още следващия месец на събитието UFC 232, когато ще се изправи срещу най-трудния си опонент до момента в лицето на бившия претендент за титлата Chad Mendes.


Mendes два пъти се е бил за титлата и наскоро се завърна след дълго отсъствие. Той е номер 5 в категорията и е страхотна възможност за Volkanovski да изгрее още повече. Alex няма да го подцени и ще се възползва максимално от шанса:



Исках да се бия по-рано тази година, но от UFC ми казаха, че трябва да почакам и аз го направих. След това ми дадоха тази битка срещу Chad Mendes и това е страхотно, защото той е сред най-големите имена в категорията и може би е най-голямото име. В момента той е номер 5 и това е още по-добре. Битката е от голяма важност за мен и не можах да повярвам, че наистина се случва. Нямам търпение да се възползвам от този шанс.

Виждам победа още в първия рунд в тази битка, защото стиловете правят битките и аз ще го нокаутирам в началото. Когато и да ме свали, то аз ще се изправя бързо и той би се изправил бързо, защото имаме къси крака и това прави ставането много по-лесно.

Хората се вълнуват и искат да гледат битката. Мисля, че ще спечеля с брутален нокаут. За него има голям риск в тази битка, защото аз съм номер 10 и наградата е малка, а риска голям за него. Вярвам, че съм най-добрия в категорията и съм заплаха за всички. Хората, които са запознати с бойните спортове знаят, че аз съм истински боец.

Мисля, че съм по-добър навсякъде от Chad Mendes и това е огромна битка след която ще експлодирам. Вярвам, че след тази победа влизам в картинката за титлата и тези ранглисти не значат нищо. Определено името ми влиза в разговорите за титлата при победа над Chad Mendes.


Ще успее ли Alex да победи Chad ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес