Зареждане

Alexander Gustafsson: Jon Jones е най-добрият в света

Alexander Gustafsson: Jon Jones е най-добрият в света
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 20:16 ч
Alexander Gustafsson се завръща в клетката и ще се изправи срещу своя бивш опонент Jon Jones с който преди години си спретнаха паметна битка за титлата в която след 25 минути здрав бой Jones успя да грабне победата с решение. Сега двамата оглавяват главната битка на UFC 232, което ще се проведе на 29 декември във Вегас и битката им отново ще бъде за титлата.

Преди седмица двамата застанаха лице в лице за първи път преди битката и нещата се разгорещиха след като Jones застана пред Gustafsson, който му го върна и беше избутан. Въпреки това обаче Alexander не очаква лесна битка, защото според него Jon е най-добрият в света:


Има толкова много вълнение около тази битка. Много съм мотивиран и огъня в мен е разпален. Отдавна не съм се бил и не мога да искам повече от това. Нямам търпение за битката. Огромно е да се завърна и да се бия срещу Jon за титлата в полутежка категория. Той е много талантлив боец и много умен. Каквото и да направи в клетката Jon има стратегия и виждане за нещата, което не ти дава мира по време на битката.

Няма как да се отпускаш с него в клетката. Няма как да му даваш празни пространства. Трябва да си нащрек през цялото време и да си готов за всичко. Jon е страхотен боец, който никога не е губил. Той е побеждавал всеки и всички знаем какво може и кой е той. За мен той е най-добрият в света. Той е най-добрият p4p боец в света и няма да се отпускам дори за секунда с него.


Ще успее ли Alex да победи Jones или "Bones" отново ще ни изуми с играта си ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес