Зареждане

Alexander Emelianenko и Tony Johnson завършиха с равенство на WFCA 50

Alexander Emelianenko и Tony Johnson завършиха с равенство на WFCA 50
Публикувано на: Август 19, 2018 в 00:19 ч
Alexander Emelianenko се изправи срещу Tony Johnson на събитието WFCA 50, което се проведе преди малко в Москва. Двамата оглавиха събитието, а битката беше само 3 рунда.

Първи рунд:

Alexander Emelianenko се хвърля в атака и е много по-бърз от Johnson, който видимо не е в добра форма. Руснака продължава да натиска, а Tony търси отчаяно събаряния. Johnson успява да събори Emelianenko на земята и му вкарва здрави удари с лакти.

Втори рунд:

Johnson залага на стратегията от края на първия рунд и веднага сваля Emelianenko на земята. Tony държи Emelianenko, който дори не се опитва да се изправи. Брутални удари с лакти от Johnson, които отварят аркада на Emelianenko и цялото му лице е в кръв. Tony залага на лежане върху Alex и рефера ги изправя. Доминация от Alexander в стойка, но Tony отново го сваля, но не е активен и рефера отново ги изправя. Emelianenko записва събаряне и край на рунда.

Трети рунд:

Сериозен натиск от страна на Alex, но е твърде уморен за да довърши своя опонент. Двамата са много уморени и темпото е доста забавено, но въпреки това Tony отбелязва ново събаряне и лежи върху Emelianenko до края на рунда.

След 15 минутна битка съдиите отсъдиха равенство - 29-29, 29-28, 29-29.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес