Зареждане

Алексей Олейник: Може да се бия още 10 години

Алексей Олейник: Може да се бия още 10 години
Публикувано на: Август 7, 2020 в 05:00 ч
43-годишният ветеран Алексей Олейник не смята скоро да се оттегля от битките. Боата удушвач излиза този уикенд срещу Дерик Люис в главната битка на UFC Fight Night 174, което ще се проведе във Вегас. Олейник ще направи своята 74-та битка в ММА и ще се опита да запише победа номер 60. Няма да му е лесно срещу Черния звяр, който има динамит в ръцете.

Олейник е в серия от 2 поредни победи, които записа тази година над Грийн и Вердум. Алексей ще се опита да пренесе боя на земя, където печели 46 победи със събмишън. Опитния боец споделя, че се чувства добре и може да се бие още дълго време:


Няма да се бия още дълго. Може би 7-10 години. Може да е една или пет години. Никой не знае. Ако се чувствам добре, то аз съм готов да се бия. Правя спаринги в залата с млади бойци от UFC и Bellator. Чувствам се добре. 

Ако започна да се представям зле срещу тези момчета в залата, то тогава може да се оттегля. Ако не съм по-добър от тях, но не съм и по-лош, то тогава ще се бия. Ако съм на средно ниво ще продължа с битките


Ще успее ли боата да удуши звяра ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес