Зареждане

Александър Шлеменко вярва, че може да е шампион в UFC

Александър Шлеменко вярва, че може да е шампион в UFC
Публикувано на: Януари 9, 2021 в 16:43 ч
Бившият шампион на Bellator в средна категория Александър Шлеменко вярва, че може да е шампион и в UFC. 36-годишния руснак се раздели с Bellator в края на 2018 година и се върна в Русия. Той се би под банера на организациите RCC и EFC и успя да запише 3 победи с приключване и 1 загуба.

През 2016 година Шлеменко успя да спечели турнира на M-1 Global в средна категория. Александър записа рекорд 59–13 (1) в ММА и успя да приключи 43 от своите съперници. В миналото той даде положителна проба за стероиди, докато се биеше в Bellator.

Шлеменко два пъти е печелил турнирите на Bellator и има много отличия в кариерата си. Той е готов да се бие под банера на UFC и споделя, че неговите хора водят преговори. Ето какво още сподели Шлеменко пред руските медии:

Разбира се, че имам желание да вляза в UFC. Сигурен съм, че ще успея да стана шампион при тях. По-добре говорете с моя мениджър Алексей Жернаков за преговoрите с UFC. Те се провеждат, но сега има много "но", много "минуси" и много трудности. 

Имам много битки, много победи. Проведох 73 професионални битки, от които 60 победи и 13 загуби. Готов съм да се бия до 100 битки, защо не? 

Според мен, ако сте завършили кариерата си, ще бъдете физически по-слаби. И така на подсъзнателно ниво ще се опитате да поддържате отлична форма, за да се състезавате с младите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес