Зареждане

Александър Шлеменко стана почетен гражданин на Хасавюрт

Александър Шлеменко стана почетен гражданин на Хасавюрт
Публикувано на: Август 30, 2021 в 05:26 ч
Руската ММА легенда Александър Шлеменко е станал почетен гражданин на област Хасавюрт в Дагестан. 37-годишния ветеран посетил родината на Хабиб Нурмагомедов, за да открие спортна площадка. Бившия шампион на Bellator бил посрещнат топло и му подарили интересни подаръци.

Александър е с рекорд 60-13-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. Той приключва 43 от срещите си и 6 пъти пада с приключване. В своя акаунт в социалните мрежи Шлеменко написа следното след голямото уважение в Дагестан:

Вчера в планината ми дадоха черно наметало, а днес в село Новогагатли, област Хасавюрт, дадоха бяло! Много благодаря на хората в Дагестан, които ме посрещнаха топло. Отделно искам да изразя благодарността си към ръководителя на проекта "Трезва Русия" Султан Хамзаев. 

Днес, заедно с екипа на Хамзаев открихме спортната площадка „Трезва Русия“ в село Новогагатли, област Хасавюрт. Заедно продължаваме да развиваме спорта. Трябва да има възможно най-много такива спортни площадки на открито. 

В празнична атмосфера, неочаквано за мен, началникът на окръг Хасавюрт Джамбулат Салавов ми връчи медал и значка на почетен гражданин на област Хасавюрт. Благодаря за вниманието. В Новогогатли живеят добри, отворени и миролюбиви хора, от които не исках да си тръгвам!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес