Зареждане

Александър Шлеменко бесен на мигранти, които пребиха руснаци

Александър Шлеменко бесен на мигранти, които пребиха руснаци
Публикувано на: Април 25, 2020 в 09:12 ч
Преди няколко дни петима мъже, които по-късно бяха идентифицирани като узбекски мигранти, нападнаха двама мъже и ги ограбиха в Русия. По-късно нападателите бяха арестувани. Появи се видео от въпросната случка и то вбеси много хора, сред които и бившият шампион на Bellator, Александър Шлеменко. Той сподели кадрите от нападението и призова всички мигранти от Централна Азия в Русия да „увещават“ своите „сънародници“.

Напоследък престъпленията в Русия се увеличават покрай органиченията свързани с коронавируса. Преди дни Олег Тактаров също изригна в социалните мрежи, след като жена беше налго обрана посред бял ден в Русия. Сега друг боец в лицето на Шлеменко се ядосва на безредиците в родината си. Ето какво написа той, както и видео от случката:


Много жестоко !!! Хора със слаби сърца да не гледат. За нашето общество има неща по-лоши от вируса.
Знам, че има нормални и добре образовани момчета сред мигрантите. Бих искал да се обърна към тях - увещавайте глупавите си сънародници. 

Обяснете им, че всеки негативен техен акт хвърля сянка върху всички вас. Да не говорим за подобно деяние, както във видеото. Препоръчвам на всички да бъдат много внимателни, приятели.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес