Зареждане

Александър Ракич пожела реванш с Ян Блахович

Александър Ракич пожела реванш с Ян Блахович
Публикувано на: Юли 24, 2022 в 05:00 ч
Боецът на UFC в полутежка категория Александър Ракич говори за желанието си да има още 1 битка с поляка Ян Блахович.

Блахович победи Ракич с технически нокаут в главното събитие на UFC Vegas 54 този май. Ракич загуби, защото получи контузия в коляното и не успя да продължи. В крайна сметка това си е победа за Блахович, който в последно време говори за битки в различни категории.

Ян твърди, че може да слезе в средна категория, за да се бие с Израел Адесаня. Блахович говори и за битка с Камару Усман, който иска да дебютира в полутежка категория. Усман и Адесаня имат опоненти за следващите си срещи, така че Ян ще трябва да се бие, а не да чака.

Ракич е готов да направят реванш и се закани, че ще спечели.

"Блахович не ме победи, защото беше по-добър в онази вечер. Той ме победи, защото аз сам се победих. 

Бях контузен и сега той каза, че иска да се изкачи до средна категория, за да се бие с Адесаня. След това той говори за Усман. Разбира се, че няма смисъл, но аз се бих с него, така че нека бъде джентълмен и да ме чака. 

Нека свършим този бизнес, защото още не е свършен. Ян Блахович е истински войн, истински спортист и аз го уважавам, но работата не е приключила. 

Знам, че мога да го победя. Ако това не се беше случило онази вечер, ако коляното ми не беше контузено, щях да съм претендент номер 1, и вече щях да се подготвям за битката за пояса “, цитираха Ракич от MMAJunkie.

Ще се съгласи ли Блахович на реванш ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес