Зареждане

Александър Ракич и Иржи Прохазка се разбраха за UFC 298

Александър Ракич и Иржи Прохазка се разбраха за UFC 298
Публикувано на: Декември 9, 2023 в 02:00 ч
Александър Ракич и Иржи Прохазка дадоха устно съгласие за битка помежду им.

Ракич трябваше да се бие на 20-ти януари в Канада срещу Ян Блахович. За съжаление поляка се оттегли, защото има контузия. Това остави Ракич без опонент и той предизвика Прохазка. Иржи отказа, защото януари е твърде рано за него. "Denisa" сподели, че ще се съгласи, но за дата през февруари или март.

Александър му предложи двубой на UFC 298, което е планирано за 17-ти февруари в Калифорния. Тази дата устройва и двамата, които дадоха зелена светлина на UFC. Все още не е ясно дали от организацията ще уважат тяхното искане. UFC може да решат, че Ракич ще остане в картата на събитието в Канада срещу друг съперник.

Прохазка е с рекорд 29-4-1 в ММА. Преди месец той се би за титлата в полутежка категория, но загуби с нокаут от Алекс Перейра. Загубата беше първа за него в UFC и му спря серия от 13 поредни победи. Иржи приключва 28 от срещите си и 3-те му загуби са с приключване. Той е бивш шампион нa UFC и RIZIN.

Ракич e с рекорд 14-3 в ММА. В средата на май 2022 година той загуби от Блахович, след като се контузи в коляното. Загубата му спря серия от 2 победи. Александър печели 10 от срещите си с приключване и 2 пъти пада с приключване. Той има 6 победи и 2 загуби под банера на UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес