Зареждане

Александър Ернандез вярва, че прекарал коронавируса

Александър Ернандез вярва, че прекарал коронавируса
Публикувано на: Април 24, 2020 в 05:00 ч
Младия талант на UFC, Александър Ернандез се готвеше здраво за битка с Ислам Махачев на UFC 249, което трябваше да се проведе на 18-ти този месец, но беше отменено. 27-годишния боец е с рекорд 11-2 в ММА и 3-1 в UFC. Той не се притеснява от коронавируса, въпреки че това е сериозен проблем, който се разпространи по цял свят.

Ернандез споделя, че неговия главен треньор е дал положителна проба за коронавирус и вярва, че самият той го е имал. За щастие Александър е успял да се пребори с него и сподели, че е готов да приеме битка с всеки, който е на разположение. Ето какво още сподели той в интеврю:


В един момент отпадна собственият ми главен треньор. Разболя се. Мислех, че съм хванал вирус в някакъв момент, в който просто трябваше да се преборя с него и да тренирам. Всеки път, в който започвах да се ободрявам, ставах отвратителен и изключително горещ. 

Да се тестваш е трудно, така че всъщност не се притеснявам от това нещо. Изглежда, че в един момент всички отпаднахме. Моя главен треньор имаше коронавирус, а аз дишах неговия въздух и може и аз да съм го имал. Да, може би го имах, но не се притеснявам от това. 

Трябваше да се подготвя за бой. Казах, че това ще направя и това направих. В най-добрата  форма съм в живота си и съм готов да приема каквото и да е предизвикателство. Готов съм да приема всеки противник, който е на разположение в щатите.

Дейна Уайт планира да проведе UFC 249 на 9-ти май и Ернандез може да намери място в бойната карта. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес