Зареждане

Александър Емеляненко иска да се върне в Чечения

Александър Емеляненко иска да се върне в Чечения
Публикувано на: Октомври 22, 2020 в 01:00 ч
39-годишният ветеран Александър Емеляненко иска да се завърне в Чечения, където прекара половин година. "Red Devil" веднага напусна Грозни, след като през юли загуби от Магомед Исмаилов с нокаут в третия рунд. Емеляненко се скри от всички и няколко месеца не беше активен никъде.

Това беше първата му загуба от 6 години и му спря серия от 5 поредни победи с нокаут. Александър вярваше, че ще успее да нокаутира Исмаилов, но вместо това беше доминиран и отнесе голям побой.

Главният треньор на боен клуб "Ахмат" Мурад Бичуев заяви, че Александър Емеляненко иска да се върне отново да тренира в Чечения. Ето какво още сподели Мурад за руските медии:
Приятел на Александър се свърза с нашите момчета. Той се обади от името на Александър и предаде, че Саша е изразил желание да се върне обратно в Чечения. Договорът му с клуб Ахмат приключи преди две години, последната му битка не беше за Ахмат. Когато беше обявена последната му битка, той дойде в Чечения, за да спаси събитието.

След битката с Исмаилов, Александър изчезна и от вас, и от нас. На втория ден вече не беше в Грозни. Момчетата, които бяха близки приятели с него казаха, че Саня е изразил желание да се върне в Грозни и да се бие още. Надяваме се, ще се стане.

Емеляненко е на почит в Грозни и е близък приятел на Кадиров.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес