Зареждане

Алекс Волкановски срещу Яир Родригес на UFC 290

Алекс Волкановски срещу Яир Родригес на UFC 290
Публикувано на: Март 14, 2023 в 12:00 ч
Александър Волкановски и Яир Родригес ще обединяват титлите в категория перо.

Според информация от Fox Sports Дейна Уайт и неговите хора планират този дуел да се случи през лятото. Този обединителен дуел ще се случи на събитието UFC 290, което ще се проведе на 8-ми юли в Лас Вегас.

Главната битка за галавечерта вероятно ще бъде между Джон Джоунс и Стипе Миочич. Срещата между Волкановски и Родригес вероятно ще бъде подглавната за събитието.

Волкановски е с рекорд 25-2 в ММА. За последно той загуби от Ислам Махачев преди месец в Австралия. Тази загуба му спря серия от 22 поредни победи. Алекс все още не е губил в категория перо. Неговите 2 загуби са в лека и полусредна категория.

"The Great" приключва 15 от срещите си и 1 път губи с нокаут. Той вече има 4 защити на златото си. Волкановски вече има победи над всички от големите имена в тази категория.

Родригес от своя страна е с рекорд 15-3-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Преди месец той победи Джош Емет и спечели временната титла в категорията. Яир приключва 9 от срещите си и 2 пъти губи с нокаут в кариерата си.

През 2014 година Родригес спечели The Ultimate Fighter: Latin America. В UFC той губи само от Франки Едгар и Макс Холоуей.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес