Зареждане

Алекс Перейра в спаринг с боксьор от тежка категория

Алекс Перейра в спаринг с боксьор от тежка категория
Публикувано на: Юни 25, 2024 в 02:00 ч
Настоящият носител на титлата в полутежка категория на UFC, бразилецът Алекс Перейра, влезе в спаринг с австралийския боксьор в тежка категория Демси МакКийн.

Припомняме, че в момента Перейра се готви за реванш с чеха Иржи Прохазка, който ще се състои на UFC 303 на 29 юни. Перейра не остави нищо на случайността и искаше да загрее срещу по-корав съперник, който не го улесни. Втората битка между Перейра и Прохазка беше уредена, след като Конър Макгрегър се оттегли от битката си с Майкъл Чандлър.

Така реално двамата се съгласиха на битка с кратко предизвестие, за да спасят събитието. И двамата мъже заслужават голямо уважение за готовността си да се бият при такива трудни обстоятелства. За втори път те се изправят един срещу друг в октагона. Първият път беше на UFC 295 миналия ноември в Ню Йорк, където се биха за вакантната титла в полутежка категория.

Перейра спечели с технически нокаут във втория рунд, но мнозина смятаха, че реферът е спрял битката твърде рано. Въпреки че бразилецът е фаворит за спечелване на този реванш, и двамата бойци са известни със своите изненади. Така че остава да видим кой ще надделее, след като вратата на октагона се затвори.

Ето как Перейра влезе в тежък спаринг с МакКийн:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес