Зареждане

Алекс Перейра: Прохазка не се е променил много след първата битка

Алекс Перейра: Прохазка не се е променил много след първата битка
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 17:00 ч
Настоящият носител на титлата в полутежка категория на UFC, бразилецът Алекс Перейра, посочи единствената промяна, която вижда в опонента си Иржи Прохазка. Двамата се биха в края на миналата година за вакантната титла. "Poatan" спечели с нокаут и стана шампион в дивизията.

Наскоро Дейна Уайт обяви, че реваншът между Перейра и Прохазка ще бъде водещ на UFC 303 на 29 юни. Припомняме, че в последния двубой, който се проведе на 13 април на турнира UFC 300, Иржи Прохазка сподели октагона със сърбина Александър Ракич.

Битката завърши във втория рунд с победа на Прохазка с технически нокаут. Алекс Перейра се би за последно на UFC 300, което се проведе в Лас Вегас на 13 април. Негов съперник беше Джамал Хил, когото "Poatan" нокаутира в първия рунд.

Сега е време за реванш, а Перейра не вижда много промени при своя опонент:

„Не мисля, че той се е променил много, не е минало много време. Току-що гледах последния му двубой на UFC 300 с Ракич. Очевидно не можете да сравнявате, защото битката е различна. 

Не мисля, че той би се променил много от последния ни двубой. Но ако има нещо, което той може да е променил, това е защитата му срещу събаряне.“, каза Перейра в интервю за YouTube канала на TheMacLife.

Кой ще спечели във втората битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес