Зареждане

Алекс Мороно смаза Доналд Серони в 1 рунд

Алекс Мороно смаза Доналд Серони в 1 рунд
Публикувано на: Май 9, 2021 в 05:22 ч
Алекс Мороно успя да изгрее в Лас Вегас в битка, която прие с кратко предизвестие. 30-годишния американец се изправи срещу легендата Доналд Серони в подглавната битка на UFC Vegas 26, което се провежда в института на UFC в Лас Вегас. Битката им беше в полусредна категория.

В началото двамата влязоха в клинч и Мороно залепи Серони към мрежата. Размяна на удари с колене и добър ъперкът от Мороно при раздялата. Ритник в тялото от Серони и още един ритник. Десен от Мороно и нов ритинк от Серони, който опитва събаряне, но не успява да пренесе боя на земята.

Мороно вкарва силен десен на Серони, който му връща с коляно. Пореден десен от Мороно и нова порция ритници от Доналд. Здрава комбинация от удари успява да разклати Серони, който остава на крака, но е в беда.

Мороно натиска сериозно с колене и десни удари, което принуждава рефера да спре битката секунди преди края на първия рунд. С тази победа Мороно се връща към победите и печели 5 от последните си 7 битки в UFC.

Серони от своя страна навлиза в тежка серия от 5 поредни загуби, от които 4 с нокаут. Той няма победа вече 6 поредни битки и може би е време да го освободят от UFC или да се оттегли от ММА.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес