Зареждане

Алджамейн Стърлинг пак започна да говори за контузии

Алджамейн Стърлинг пак започна да говори за контузии
Публикувано на: Май 26, 2023 в 01:00 ч
Алджамейн Стърлинг отново се превърна в проблем. След завоюването на колана постоянно се случват скандали със Стърлинг, а самият американец става инициатор на тези скандали. Всички помним коляното от Пьотр Ян, актьорската игра на Стърлинг, която спечели Оскар в октагона и партито му в чест на титлата в същата вечер.

Стърлинг доста забави втората битка с Пьотр Ян и постоянно говореше за контузии, които го мъчат. Стърлинг бягаше от руснака повече от година. След реванша, в който Стърлинг спечели с противоречиво решение, Алджамейн започна спорове за величието си и поиска уважение към себе си.

Но победите чрез дисквалификация и спорното съдебно решение не добавиха популярност към Стърлинг. През октомври 2022 г. Алджамейн направи убедителна защита на пояса срещу Ти Джей Дилашоу. Но парадоксът е, че тази победа не донесе на Стърлинг никакви дивиденти по отношение на популярността.

Към две противоречиви победи над Ян, Стърлинг добави победа над контузен ветеран. След това Стърлинг си уреди битка с Хенри Сехудо, но отново я забави, защото имал контузия в бицепса. Битката със Сехудо завърши с победа на шампиона с разделно решение на съдиите.

Веднага след битката Стърлинг застана лице в лице с Шон О'Мали. Дейна Уайт обяви битката им за UFC 292, което ще се проведе на 19-ти август в Бостън. И съвсем очаквано Алджамейн веднага започна да говори за своите контузии. Той твърди, че има подути крака, а и бицепсите го притесняват.

С това Стърлинг загатна, че може да отложи и тази битка. Дейна Уайт загуби търпение към Стърлинг и заплаши, че ще въведе временна титла. Това принуди Стърлинг да се обяснява с пост в социалните мрежи.

"Шефе, аз съм на едно телефонно обаждане от теб. С уважение, вие уредихте битка в нощта на битката ми, без нито една дума да ми споменавате или да проверите контузиите ми. 

Имам личен живот извън битките. Но отново ще се появя и ще опровергая всички.", написа Стърлинг.

Стърлинг не спира да дразни всички, но въпреки това продължава да е шампион. Ще успее ли Алджамейн да бие О'Мали ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес