Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Не ми пука за мнението на феновете

Алджамейн Стърлинг: Не ми пука за мнението на феновете
Публикувано на: Октомври 11, 2022 в 00:00 ч
Носителят на титлата на UFC в категория петел (до 61 кг), американецът Алджамейн Стърлинг говори за отношението си към феновете.

В последните 2 години Стърлинг стана жертва на голямо неуважение от ММА обществото. 33-годишната звезда стана за смях заради първата си битка с Пьотр Ян. В тази среща Ян успя да доминира, но вкара непозволен удар с коляно, което доведе до дисквалификация.

Стърлинг твърдеше, че не се смята за шампион, но часове по-късно позираше със златото и вдигаше наздравици. През април тази година Алджамейн победи Ян с разделно решение и защити титлата си. Това му върна част от загубеното уважение.

Има фенове, които продължават да критикуват Стърлинг, но на него не му пука.

„За да бъда напълно честен, наистина не ме интересува какво мислят хората за мен. Хората ще имат собствено мнение, независимо какво казвате. 13 месеца преди реванша с Ян ме убедиха в това.

Просто показва какви са хората. Щом има някакъв разказ, че си добър или лош човек, нищо няма значение - мненията на хората няма да се променят. Не можете да живеете за другите, трябва да живеете за себе си. Наистина не ми пукаше.

Сега хората ми показват уважение. Мисля, че всичко е наред. Те ме уважаваха до първата битка с Пьотр, а след това всичко се обърка. Това показва как всичко може да се преобърне за една нощ. 

Но тези хора не ме познават лично. Просто си върша работата и ги забавлявам, а феновете могат да бъдат много, много непостоянни“, каза Стърлинг пред Submission Radio.

Стърлинг се завръща на UFC 280, което ще се проведе на 22-ри октомври в Абу Даби. Алджамейн ще брани титлата си срещу Ти Джей Дилашоу.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес