Зареждане

Al Iaquinta подозира, че от UFC искат Paul Felder да го надвие в UFC 223

Al Iaquinta подозира, че от UFC искат Paul Felder да го надвие в UFC 223
Публикувано на: Февруари 5, 2018 в 06:35 ч

Al Iaquinta има подозрения, че Dana White желае Paul Felder да победи в предстоящия двубой в лека категория в UFC 223.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

В наскорошно интервю Iaquinta коментира как Felder търсил одобрението на президента на UFC след една от победите си:

"Така си мисля. Гледах една от срещите му и след като победи, Felder се обърна към White с думите "Искаше ми да си тук." Предполагам не е бил в публиката."

"Защо го интересува дали е бил там или не? Каква значение има? Опитва се да го впечатли ли? Изгубил е връзката с феновете, а връзка с бойците не знам дали някога въобще е имал. Говори глупости в интернет, а и по телефона е трудно човек да го хване. Този човек ли иска точно да впечатли? Гъзолизец."

Въпреки цялата критика обаче, Iaquinta осъзнава предизвикателството, което му предстои:

"Ще бъде тежка среща. Гледал съм го как се бие и има умения - затова не приех последния път. Можем да направим изключително вълнуващ двубой."

"Излизал е срещу наистина сериозни противници. По принцип е тай боксьор. Знае интересни техники, които не пропуска да приложи. Стойката му не е нещо особено, но има добра защита - труден е за удряне. Има дълги крака и ритниците му са мощни."

"Смятам, че ще успея да покажа на какво съм способен, изляза ли срещу него. Чувствам се във форма. Подготвям се сериозно за срещата, така че нямам търпение да се изправя срещу него в клетката."

Iaquinta подчерта и че вярва в желанието на White победата да бъде отсъдена на Felder. Той също смята, че ако надвие Felder обаче, ще успее да се докаже пред организацията:

"Нито един от двама ни не е бил нокаутиран. Няма да му се дам. Знам, че в UFC мнозина искат аз да спечеля. Dana пък иска победата да отиде при него. За мен ще бъде полезна среща."

"Знам си стойността. Тренирам здраво, за да направим една добра среща. Знаете, че имам план. Всичко си идва на мястото, само трябва да си свърша работата. Сега е моментът да докажа на какво съм способен. Знам си цената, така че - да го направим."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес