Зареждане

AL Iaquinta: Физически Kevin Lee е сред най-добрите, но психически не може да се мери с мен

AL Iaquinta: Физически Kevin Lee е сред най-добрите, но психически не може да се мери с мен
Публикувано на: Декември 19, 2018 в 00:01 ч
Al Iaquinta влезе в топ 5 на най-добрите бойци в лека категория. Той успя да постигне това след като победи Kevin Lee миналия уикенд. Iaquinta беше гост при Helwani и реши да поговори за битката си с Lee:



На почивката между 4-тия и 5-тия рунд успях да видя лицето на Kevin Lee и той си беше същия, който беше и в първата битка. Видях го преди 4 години и сега отново го видях. Стоях с него в клетката, както и преди години и не сядах по време на почивката. Не правех физионимии и слушах и изпълнявах това, което ми казваха моите треньори. Физически мога да кажа, че няма причина Kevin Lee да не е сред най-добрите бойци в света. От гледна точка на психиката обаче той не може да се мери с мен. 


Не мисля, че той някога ще може да се мери с мен. Мисля, че голяма част от бойците в лека категория, не могам да се мерят с мен чисто психически. Kevin говореше, че аз съм си предишния Al Iaquinta и опита да ми влезе в главата, но не се получи. Това беше като топка, която той ми хвърли, а аз го ударих с нея в лицето.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес