Зареждане

A.J. McKee: Ще се оттегля от ММА, но няма да се бия с моят приятел Aaron Pico

A.J. McKee: Ще се оттегля от ММА, но няма да се бия с моят приятел Aaron Pico
Публикувано на: Декември 13, 2018 в 00:02 ч
A.J. McKee и Aaron Pico са двама от най-добрите таланти в категория перо на Bellator. McKee все още няма загуба в своята професионална кариера и е с рекорд 12-0. Pico от своя страна загуби дебюта си в ММА, но след това навърза серия от 4 поредни победи и то всички в първия рунд. McKee и Pico тренират заедно в Team Bodyshop под ръководството на бащата на McKee, Antonio. Двамата са приятели, които са израснали заедно и AJ предпочита да се оттегли от ММА, ако се наложи битка с Aaron Pico:



Няма как да загубя приятел, брат заради някакви си пари или забавление. Ако за някои е по-важно парите и са готови да се бият с приятел, то аз не съм от тях. Мисля, че и двамата сме осигурени от финансова гледна точка и няма нужда се бием за пари. Двамата се познаваме от 5 годишни. Израснахме заедно и няма да се бия с него. Ако някога се наложи да се бием, то най-вероятно ще е накрая на кариерите ни и ще трябва да ни предложат милиарди, но дори и да го направят - няма да се бия с него.

Предпочитам да се оттегля от ММА, но да не се бия с моят приятел и брат. Защо ще искам да наранявам своят приятел ? Не съм такъв и няма да го направя.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес