Зареждане

Ахилесовата пета на Хамзат Чимаев? Треньорът на Шон Стрикланд май я знае

Ахилесовата пета на Хамзат Чимаев? Треньорът на Шон Стрикланд май я знае
Публикувано на: Август 14, 2024 в 00:00 ч
Старши треньорът на Шон Стрикланд Ерик Никшик смята, че знае каква може да бъде правилната тактика за победа над Хамзат Чимаев.

По-късно тази година Хамзат Чимаев ще се бие с Робърт Уитакър в средна категория. Ако вземе победата, има отлична възможност да продължи да се бие за титлата.

Както знаем, Хамзат Чимаев е непобеден в смесените бойни изкуства. Някои смятат, че той е предопределен да продължи тази тенденция до края на кариерата си, докато други са на мнение, че може да бъде победен.

Ерик Никшик по време на скорошно интервю даде своето мнение по въпроса.

 
"Tова е страхотна битка. Знаете ли, мисля, че Роб беше донякъде пренебрегнат в последните си няколко двубоя, особено с начина, по който беше победен от Дрикус Дю Плесис", каза Никшик. "След това той се завърна по начина, по който го направи. Мисля, че Робърт Уитакър щеше да бъде шампион още дълго време, ако не беше Израел Адесаня. Сякаш винаги се появява нечий криптонит, който влиза в действие ...

"Това е мачът, който трябва да видим и от двамата бойци, за да разберем колко добър е всъщност Хамзат. Ще се изненадате ли, ако Хамзат прегази Робърт Уитакър? Не, няма да се изненадате. Ще се изненадате ли, ако Уитакър прегази Хамзат? Не, няма да се изненадате. Така че това е просто една от тези битки, в които наистина искате да видите колко добър е Хамзат."

"Мисля, че е темпото; мисля, че някой, който може да го вкара в дълбоки води, което видяхме с Усман, което видяхме в три рунда с Гилбърт Бърнс, нали? В пет рунда това винаги ще бъде под въпрос заради стила на Хамзат, който винаги се опитва да завършва битките и да побеждава там веднага. Може ли това да бъде неговият криптонит? Може ли човек, който е издръжлив, който може да издържи, да премине през първия и втория рунд, а след това как ще се справи Хамзат в по-късните рундове? Това е въпросителната. Не сме видели неизвестното - това е всичко, което се питаме, и колко добре се справя в тези ситуации в късните рундове."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес