Зареждане

Abdul Razak Alhassan с обвинения в сексуално насилие

Abdul Razak Alhassan с обвинения в сексуално насилие
Публикувано на: Септември 26, 2018 в 11:51 ч
Пет месеца преди Abdul Razak Alhassan да победи Niko Price на UFC 228, Abdul беше пуснат под гаранция от $20,000 за обвинения в сексуално насилие. Alhassan е обвинен в това, че закарал две пияни момичета до къщата на едната и след това ги изнасилил и двете. Момичетата били на 20 и 22 и били на парти в заведение, където Alhassan бил шеф на охраната.

22-годишната поискала от Alhassan да ги пусне и той се съгласил, но в замяна на телефонния и номер. Двете се напили до безобразие и помнят, че Alhassan завел една от тях в спалнята. Другата си помислисла, че той вече си е тръгнал, но Alhassan още бил в къщата и я сграбчил, а след това изнасилил. 20-годишната твърди, че не успяла да вика за помощ, защото той не и позволил и притискал лицето и в леглото. Тя твърди, че след като се справил с нея изнасили и нейната приятелка.

След края на това престъпление тя се оплакала на майка си, която също била в къщата. Майката намерила презерватив и го предала на полицията. Alhassan твърдял, че само ги изпратил до колата им и след това се върнал в заведението. Собственика на заведението наречено "Varsity Bar" споделил, че Abdul напуснал работа, защото имал лични проблеми.

Ако успее да се докаже, че той е бил виновен, ще лежи доста дълго време в затвора.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес