Зареждане

Абделазиз: Макгрегър е като ревнива проститутка

Абделазиз: Макгрегър е като ревнива проститутка
Публикувано на: Април 9, 2020 в 17:36 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи не е доволен от критиките, които Конър Макгрегър ръси по адрес на шампиона. За съжаление непобедения шампион в лека категория се оттегли от UFC 249 и така Гейджи го замести в битката с Тони Фъргюсън. Двамата ще се бият за временната титла в категорията на 18-ти април, а победителя ще се изправи срещу Нурмагомедов през есента. Абделазиз даде интервю за TMZ и сподели, че в момента Конър Макгрегър не е фактор и се държи като ревнива проститутка. Ето какво още има да му каже Али:


Тони не може да каже какво да се случи, защото не шампион. Хабиб е шампиона. Това е лудост, защото този човек казваше на хората да си стоят у дома, не излизайте навън. Макгрегър дарява милиони долари, за които сега знаем, че тази глупост е фалшива. Казваш на всички да си стоят у дома, а наричаш Хабиб - "пиле", защото правителството на Русия казва, че не може да пътува. Защо ти не скочиш на самолет и не отидеш да се биеш с Тони Фъргюсън? 

Обзалагам се Макгрегър разбира, че Тони Фъргюсън ще му срита задника. И трите момчета щяха да му сритат задника. Джъстин, Тони и Хабиб. Конър не е номер №1, той не е №2, той не е №3. На тези места са Хабиб, Джъстин и Тони. Конър е №4. Той дори не е фактор в момента. Той е като ревнива проститутка, тя е твърде стара, за да печели пари. Времето му изтече. Макгрегър вече не е в топ 3. Хабиб ще се бие с победителя от битката между Тони и Джъстин. Той ще бъде готов през август. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес