Зареждане

18-месечният син на Франсис Нгану е починал

18-месечният син на Франсис Нгану е починал
Публикувано на: Април 30, 2024 в 02:00 ч
18-месечният син на Франсис Нгану е починал, според различни източници.

В камерунското издание 237online.com излязоха съобщения за трагичните новини и бившият шампион на UFC, станал боксьор, изглежда потвърди това със сърцераздирателна публикация в социалните медии. Обръщайки се към социалната мрежа X, Нгану написа:

„Защо животът е толкова несправедлив и безмилостен ? Защо животът винаги отнема това, което нямаме ? По дяволите, уморен съм.", написа Нгану.

Няколко фенове и бойци побързаха да изпратят своите добри пожелания към камерунеца, включително Конър Макгрегър. Ирландецът, който има четири деца, отговори на публикацията на Нгану и написа:

„Много съжалявам да чуя за загубата ви, Франсис. Моите молитви са с вас и вашето семейство в този момент.“

37-годишният Нгану е израснал в камерунското село Батие, където е отгледан от самотна майка. Той беше принуден да изминава шест мили, за да отиде на училище всеки ден и копаеше пясък в пясъчни мини, когато беше само на 10 години. Историята на Нгану е пълна с трагедии, а смъртта на бебето е поредната трагедия за камерунската звезда.

За последно Нгану се би през март тази година срещу Антъни Джошуа в Саудитска Арабия. Той успя да спечели 20 милиона долара в битката, но загуби с нокаут. От PFL планираха дебют за Нгану в лигата им, но след тази новина бъдещето става неясно за Франсис. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес