Зареждане

Забраниха на Rashad Evans да се бие, той твърди, че е здрав

Забраниха на Rashad Evans да се бие, той твърди, че е здрав
Публикувано на: Ноември 9, 2016 в 09:08 ч
 
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Rashad Evans няма да участва на UFC 205 в Ню Йорк този уикенд, след като Атлетическата комисия на Ню Йорк отказа да му издаде лиценз за участие в събитието.


И въпреки, че все още не знаем конкретната медицинска причина за решението на Комисията, самият Evans настоява, че е напълно здрав, оспорвайки нейното решение. Нещо повече, той вече мисли за завръщане в Октагона през декември.

Ето какво обяви Rashad Evans по повод решението на Комисията:

“Разочарован съм. Здрав съм. Не искам никой да се тревожи за мен. Добре съм, от чисто физическа гледна точка. Никога не съм се чувствал по-добре. Става дума за Комисията и нейните правила. Предполагам, че те нямат никаква толерантност, когато става дума за това. Човече, бях приготвил нещо специално за Tim Kennedy. Това не променя факта, че искам да се бия. Това не променя нищо за мен по този въпрос. В живота, ако не е едно нещо, ще бъде друго. Това няма да ме сломи.”

Rashad Evans трябваше да се изправи срещу Tim Kennedy, опитвайки се да запише първа победа от три години насам. Самият Kennedy разбра за случилото се, едва при кацането си в Ню Йорк.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес