Зареждане

'Wonderboy' иска завръщане през септември, назова трима желани съперника

'Wonderboy' иска завръщане през септември, назова трима желани съперника
Публикувано на: Април 4, 2017 в 14:12 ч
 
След като на два пъти направи неуспешен опит да победи Tyron Woodley и да спечели титлата на UFC в полусредна категория, Stephen “Wonderboy” Thompson вече планира своето завръщане в Октагона. Той дори и има и три варианта за съперник в главата си.

Thompson даде интервю за BJPENN.cоm, в което разкри за плановете си:

“Докторите ми предписаха физиотерапия в период на между 4 и 6 седмици, като нещата вървят добре. Все още съм малко подут в коляното, но мисля, че с възстановяването, а и с последвал тренировъчен лагер, ще бъда готов да се бия отново през септември. Това е целта ми. Рехабилитацията върви добре и не мисля, че ще ми отнеме дълго време, преди отново да вляза във форма”.

Той дори посочи и първи две имена като възможни съперници:

“Искам да се бия срещу хора от Топ 5. Carlos Condit е на радара ми. Мисля, че и двубой с Robbie Lawler би бил феноменален. Това би било страхотно за феновете. Надявам се, че моите мениджъри ще успеят да се свържат с техните и да сработим нещо. Но да - Condit и Lawler, за това се надявам.”

За финал “Wonderboy” призна, че с радост би приел и среща с култовия Nick Diaz, макар и да знае, че това няма да бъде никак лесно.

“О, да - определено. Зная, че UFC предлагат на него и брат му мачове, но те ги отказват или каквото там се случва. Но ако Nick има подобно желание, аз съм на линия. Бих се радвал да се бия с Nick Diaz! Той е от дълго време в играта и изпитвам голямо уважение към него. Това би било забавен двубой. Двубои с него или с Robbie Lawler биха били истински войни. Феновете ще бъдат доволни”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес