Зареждане

Вижте защо Donald Trump няма да присъства на шоуто на Mayweather и McGregor

Вижте защо Donald Trump няма да присъства на шоуто на Mayweather и McGregor
Публикувано на: Юли 13, 2017 в 12:00 ч
 
Списъкът с VIP гости за предстоящата екстравагантна боксова среща между Floyd Mayweather и Conor McGregor, която ще се състои на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас, със сигурност ще бъде дълъг и значителен. Но какви са шансовете президента на САЩ Donald Trump да се появи в "Града на греха" в съдбовната вечер, като се има в предвид чудесните му отношения с президента на UFC Dana White?
 
Разберете сами.
 
"Забавно, е че питате точно това, но ми се обадиха вчера и не мисля, че ще дойдат, но със сигурност ще гледат", заяви White след въпрос на репортер дали Donald Trump ще бъде сред VIP гостите на събитието.
 
На последвалия въпрос дали Donald Trump има желание да се появи на събитието, White каза, че много иска, но в същото време не иска да съсипе спектакъла, като отнеме вниманието му с всички мерки за сигурност, които трябва да бъдат взети с неговото идване. 
 
"100%-та иска да дойде. Но той чувства, че ще съсипе събитието, ако се появи. Тайните служби ще трябва да минат през мястото, ще трябва да затворят улиците и да предизвикат луд трафик", заключи White.
 
Звучи разумно.
 
Един човек, който може да бъде там, е петкратния шампион на „Супербоул” Tom Brady - още един от приятелите на White, който ако се появи ще получи възможно най-добрите места до ринга, според Dana White.
 
Хубаво е да си един от най-добрите на всички времена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес