Зареждане

Вижте акцентите от откритата тренировка на бойците за UFC 213 и TUF 25

Вижте акцентите от откритата тренировка на бойците за UFC 213 и TUF 25
Публикувано на: Юли 7, 2017 в 08:30 ч
 
Ultimate Fighting Championship се подготвя за натоварен с битки уикенд, като The Ultimate Fighter (TUF) 25 Finale ще се проведе в петък, а UFC 213 ще изригне ден по-късно. И двете събития ще се проведат в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.
 
TUF 25 Finale ще бъде оглавена от двубоя в лека категория между Michael Johnson и бившия шампион на WSOF Jistin Gaethje. В подгряващата битка един срещу друг ще се изправят Dhiego Lima и Jesse Taylor, за да определят победителя в сезона на TUF 25.
 
Междувременно UFC 213 ще бъде оглавено от битката за титлата при жените в категория "петел" между Amanda Nunes и претендентка №1 Valentina Shevchenko. Подгряващата битка няма да бъде по-малко интересна, защото Yoel Romero и Robert Whittaker ще се изправят един срещу друг в битка за временната титла в средна категория.
 
Преди "The Menace", "Lioness",  "Bullet” и останалите състезатели да се срещнат в Октагона, талантливите бойци се заеха да популяризират събитията, като показват най-добрите си ходове по време на комбинираните отворени тренировки.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес