Зареждане

Vitor Belfort смята Alan Belchers за сериозно изпитание

Vitor Belfort смята Alan Belchers за сериозно изпитание
Публикувано на: Юли 27, 2012 в 18:20 ч

След като стана ясно, че двубоят на Vitor Belfort срещу Alan Belcher е официално потвърден за UFC 153 на 13-ти октомври в Рио де Жанейро, Бразилия, "The Phenom" изрази радостта си, че ще се бие пред родна публика.

"Голямо удоволствие е да се бия тук, особено след като UFC се популяризира много в моята страна. Винаги съм си мечтал за моменти като този и съм много щастил, че ще се бия пред моите фенове. Belcher е отличен боец, здрав, добър във всеки аспект. Той идва от голяма победа над Rousimar Palhares. Сигурен съм, че ще бъде голямо изпитание и за двама ни. Фокусирал съм се върху титлата, но Belcher е следващия ми двубой, така че си мисля единствено за това."

Belfort е със статистика 7-1 в последните си 8 двубоя, като единствената му загуба е от ръцете (или по-скоро от кракът) на шампиона в средната категория Anderson Silva. Последната му победа над Yoshihiro Akiyama доказа, че той е опасен точно както преди. Той трябваше да се бие в UFC 147, но счупване на ръката по време на тренировки го принуди да се оттегли от двубоя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес