Зареждане

UFC официално обявиха три нови битки за предстоящите събития

UFC официално обявиха три нови битки за предстоящите събития
Публикувано на: Юли 7, 2017 в 12:00 ч
 
Ultimate Fighting Championship обявиха три нови битки и датите за провеждането им.
 
Най-вълнуващата от тях ще бъде в полутежка категория, където бившия шампион Mauricio "Shogun" Rua ще премери сили с Ovince Saint Preux на UFC Fight Night в Япония на 23-ти септември.
 
Това ще бъде вторият път, когато двамата бойци ще се срещнат в Октагона на UFC. През ноември 2014-та година Saint Preux победи Rua след TKO в първия рунд.
 
След тази загуба Rua e непобеден. "Shogun" е в серия от три поредни победи, което е най-продължителната му серия след присъединяването му към UFC през 2007-ма година.


 
Последната победа на Rua e над Gian Villante с ТКО през март. Серията му включва също победи над Antonio Rogerio Nogueira и Corey Anderson.
 
Ovince Saint Preux пък се завръща в Октагона след събмишън (Von Flue choke) победа над Marcos Rogerio през април. Преди това той бе в серия от три поредни загуби, но не от случайни бойци - Jon Jones, Jimi Manuwa и Volkan Oezdemir.
 
С последния сезон на The Ultimate Fighter вече всичко е уредено, UFC обяви двете финални срещи, които ще се състоят в петък в The Ultimate Fighter: Redemption Finale.
 
Dhiego Lima ще се изправи срещу Jesse Taylor, за да бъде коронясан новият шампион на TUF, а загубилите полуфиналните битки Tom Gallicchio и James Krause също ще се срещнат в средата на Октагона в същата вечер.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес