Зареждане

Tyron Woodley помислил, че ще бъде прецакан със съдийското решение

Tyron Woodley помислил, че ще бъде прецакан със съдийското решение
Публикувано на: Ноември 16, 2016 в 14:15 ч
 
Tyron Woodley защити титлата си в полусредна категория на UFC, изнасяйки невероятен мач със Stephen Thompson в Madison Square Garden.


Двубоят между двамата завърши наравно, което позволи на “The Chosen One” да остане шампион.

При обявяването на решението обаче се стигна до малък гаф, след като Bruce Buffer прочете крайния изход на срещата погрешно, обявявайки Woodley за победител. В последствие той се поправи и прочете решението по правилен начин, което видимо ядоса Tyron Woodley. Шампионът призна, че за момент си е помислил, че ще бъде прецакан с крайния изход на двубоя.

“Когато обявяването на резултатите се забави, знаех, че има нещо противоречиво. Видях как светлините загасват, а микрофонът се изключва. Те се бавиха твърде много. Мислех си, дали не се опитват да ме прецакат?”

“Затворих очи и се помолих на Господ - “не им позволявай да ми отнемат този мач”. След това чух “… и все още”. Очаквах го, но въпреки това не знаеш. Обърнах се и видях Dana White да идва към мен. Не знам какво е казвало лицето ми в този момент, но бях готов да се сбия с него. Ако той беше посегнал към пояса ми, той щеше да има проблеми. Той идваше към мен, а аз не знаех какво възнамерява да направи. Казах му - “не си и помисляй да уреждаш нещата, няма да ми вземеш пояса”. Тогава помислих, че съдиите ще обявят “Wonderboy” за победител.”

“Ако феновете само знаеха, през какво трябва да преминаваме като атлети. Не винаги правилата важат еднакво за всички. Ако само един съдия беше казал, че нямам 10-8 рунд, можех да си тръгна без пояса. Бях объркан и разстроен. Мислех, че съм спечелил. В този момент почувствах равенството като загуба, защото смятах, че съм победител. Не искам да обвинявам никого, но смятам, че има хора, което не искаха аз да спечеля и искаха да ми отнемат този момент.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес