Зареждане

Tom Atencio: Fedor няма да се бие на Нова година

Tom Atencio: Fedor няма да се бие на Нова година
Публикувано на: Септември 26, 2008 в 00:01 ч

MMARated.com говори с вицепрезидента на Affliction, Tom Atencio, който следваше Fedor Emelianenko, при появата му в Dream. Atencio потвърди факта, че по силата на договора, Dream имат крал, тежка категория, който обаче няма да се бие на Нова Година.

Fedor Emelianenko "The Last Emperor"

 

"Fedor трябваше да се бие за тях на Нова година, но няма, защото ние удължаваме договорът му," каза Atencio.

 

Когато беше попитан дали това, че Fedor ще се бие за предстоящото Affliction / Golden Boy на 17 януари, 2009 г. в Anaheim, е 100% потвърдено, Atencio не отговори конкретно.

 

"Датата и мястото не са официални", каза Atencio. "Всички бързат. Следващото ни шоу, определено ще бъде през първото тримесечие на 2009 година - януари, евентуално февруари. Нищо не е потвърдено, все още."

 

Това звучи страхотно на теория, но в действителност би било много учудващо, да не видим Fedor да се бие в Япония в края на годината. Той прави това от 2003 година насам. След като Affliction нямат сигурна дата за следващото си шоу, най-очевидното нещо за Emelianenko, би било да се бие там, където е най-добре познат и приет, ако разбира се иска да остане активен и да продължава да участва в двубои.

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес