Зареждане

TJ Grant: MMA ме остави с куп травми и дългове

TJ Grant: MMA ме остави с куп травми и дългове
Публикувано на: Ноември 4, 2015 в 16:15 ч

Преди време TJ Grant бе сериозно име в редиците на UFC. Той има победи над бойци, които са сред най-добрите в категорията си. Стана претендент за титлата в леката категория, когато шампион тогава беше Benson Henderson. Сериозна травма на мозъка обаче го извади от играта. Сега TJ работи като миньор, но мисълта за завръщане не го е напуснала.
 
"Прекарах много време в този спорт и едва ли бих продължил. Но не искам да си затварям вратата обратно към ММА и да казвам, че никога няма да се върна. В момента искам да бъда повече със семейството си. При мен нещата в UFC вървяха добре. Не мога да кажа, че спечелих много, но все пак си купих две къщи. От друга гледна точка този спорт ме остави с много травми, а и с годините, както се случва и при други бойци, натрупах много дългове. С други думи, трябваше да се лекувам и да започна постоянна работа."

В момента приоритет на Grant е неговото семейство, но и завръщането към ММА не е изключено като вариант.
 
"Харесва ми идеята, че мога да се върна в ММА. Но в същото време знам, че това ще ми струва много. Трябва да се направи тренировъчен лагер, а през това време да се лиша от всичко останало в живота си. Имам две малки деца, така че този сценарий за момента не ми харесва. Битките са голяма част от живота ми и може би занапред ще се върна към тях. Все още имам желанието и все още обичам конкуренцията."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес