Зареждане

Tim Boesch не вярва в уменията на Weidman, залага на Silva

Tim Boesch не вярва в уменията на Weidman, залага на Silva
Публикувано на: Юни 22, 2013 в 09:32 ч

Боецът в средната категория на UFC, TIm Boetsch, сподели прогнозата си за предстоящия шампионски двубой между Anderson Silva и Chris Weidman, обосновавайки се, че въобще не се влияе от шума около претендента и смята, че шампиона ще задържи титлата си.
 
"Според Dana White всички бойци избират Weidman за фаворит. Той обаче не ми се обади, да ме пита за моето мнение, защото знае, че залагам на Silva. Радвам се, че Chris получи това, което искаше, но той ще разбере, че е било по-добре да инвестира в повече време преди да влезе в този двубой, да натрупа повече опит. Ще бъде изненада за мен, ако той спечели.
 
Мисля, че Weidman има нужните умения, за да го направи, но опитът на Silva е по-голям и той ще задържи титлата още известно време, докато аз не стигна до него и не му я взема."

Weidman е сочен за фаворит, тъй като има добър стил на игра, а и е непобеден в Октагона. Освен това в медийните си изяви показваше голяма увереност за победа над шампиона. Дали ще изпълни заканите си, ще разберем на 6-ти юли.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес