Зареждане

Thales Leites знаел, че трябва да бъде по-агресивен

Thales Leites знаел, че трябва да бъде по-агресивен
Публикувано на: Януари 3, 2014 в 09:32 ч

Бившият претендент за титлата в средната категория на UFC, Thales Leites е осъзнал, че след завръщането си в UFC трябва да има по-агресивен стил на игра.
 
"Вече преговарях с UFC, когато Aldo ги помоли да участвам в състезанието в Рио. Знаех, че някой ден ще се върна и вярвах, че го заслужавам, защото спечелих 6 от 7-те си двубоя в UFC, като 5 от тях бяха срещу ветерани. За съжаление имах някои контузии, но им показах, че имам голямо желание да се върна.

Винаги съм агресивен в двубоите си, но бях много объркан срещу Anderson Silva. Трябваше да натискам напред, особено след като бях претендента, но не го направих. Не се справих както ми се искаше Sakara, но мисля че спечелих двубоя. Когато се завърнах в UFC, знаех че трябваше да се раздам и да направя по-добри двубои. Заслужих наградата за двубой на вечерта в Рио. Беше страхотно и така ще бъде и занапред. При последния ми двубой, опонентът ми се защитаваше през цялото време, не беше агресивен, така че е трудно да стигнеш до предаване в такава ситуация."

Leites записа две поредни победи със съдийско решение над Tom Watson и Ed Harman, откакто се завърна в Октагона през 2013-та. В момента той очаква следващия си претендент, който ще стане ясен в идните седмици.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес