Зареждане

Struve обсъжда възможен реванш с Miocic: Аз съм най-трудния за него противник

Struve обсъжда възможен реванш с Miocic: Аз съм най-трудния за него противник
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 12:00 ч
 
Stipe Miocic се утвърди като един от най-страшните и доминиращи шампиони в тежка категория на UFC. Ние обаче сме го виждали да губи в миналото. Неговата последна загуба - за която той наскоро отмъсти с нокаут в първия рунд - беше чрез съдийско решение срещу Junior Dos Santos. Преди това пък Miocic регистрира загуба на сметката си, след като бе победен от високия холандец Stefan Struve през 2012-та година с TKO.
 
В последния епизод на BJ Penn Radio Struve претегли шансовете си за реванш с Miocic, което би могло да се случи, ако Struve спечели срещата си с Aleksander Volkov на 2-ри септември.
 
Докато Struve е уверен в шансовете си срещу Miocic, той признава, че и тои, и хърватско-американския шампион са се променили доста от първоначалната им среща.
 
"Той наистина осъзнава какво може да направи. Той се е усъвършенствал много, но той все още е един и същи човек, нали се сещаш? Той все още е същия боец, толкова е просто. По време на първата ни битка не използвах много краката си. Сега използвам краката си много повече. Моята позиция напълно се промени, особено след като дойдох тук във Флорида, за да се обучавам с Henru Hooft и Greg Jones", заяви Struve.
 
 
Въпреки че Stefan Struve разбира, че евентуален реванш със Stipe Miocic може да бъде много различна битка, той все още е уверен, че има уменията да го победи.
 
"Просто мисля, че когато гледам класирането и гледам всички момчета, които са пред мен и под Stipe, аз съм един от най-трудните противници за него. Вярвам, че с моите умения ще му предложа най-трудното предизвикателство в тази дивизия. Точно така чувствам нещата", заяви той.
 
Това означава, че Struve не вярва, че много други състезатели в тежка категория на UFC имат шанс срещу шампиона.
 
"Просто не виждам много хора, които могат да го победят. Наистина вярвам, че имам уменията да го направя. Мисля, че мога да спра опитите му да ме свали на земята след цялата тази работа, която свърших тук в Южна Флорида и аз вярвам, че ако остана на краката си, въпреки че той има много силен удар, но вярвам, че мога да се справя с него", завърши Struve.
 
Интересувате ли се от подобен реванш между Stefan Struve срещу Stipe Miocic?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес