Зареждане

Steven Seagal предизвиква Couture и получава отговор

Steven Seagal предизвиква Couture и получава отговор
Публикувано на: Декември 5, 2012 в 17:00 ч

Известния майстор на бойните изкуства и филмова звезда, Steven Seagal предизвика по-рано тази седмица петкратния UFC шампион, Randy Couture, след като преди време "The Natural" беше казал, че единствения вариант да се върне към смесените бойни изкуства (MMA) след оттеглянето си е ако получи двубой срещу Seagal. Нещата изглеждат странни, но след изказването на Seagal започнаха да стават и реални.
 
"Наистина ми е интересно какви са неговите намерения и мотивации, за да каже това. Винаги съм мислил, че Randy е мой приятел и джентълмен. Малко съм объркан защо би казал това. Всичко, което мога да кажа е, че съм тук. Всеки може да ме открие по всяко време. Ако Randy наистина иска да се бие с мен, може да ме намери и да го направим. Ще бъде безплатно и ще е на място без свидетели."

Couture бързо даде своя отговор.
 
"Аз съм този, който започна с тази шега, просто се пошегувах в едно предаване с водещия Jay Glazer, че ще се върна обратно към спорта, само ако се бия с Seagal. Очевидно някой е говорил с него и той го е приел на сериозно. Не се учудвам, че иска да е на някое тайно място без зрители. Очевидно е, че го казах на шега. Не мислих, че наистина ще се случи."
 
Имате ли интерес към сериозен двубой между Couture и Seagal, до колкото той може да се приема на сериозно и смятате ли, че може би ще сме свидетели на нещо подобно като долното клипче от близкото минало?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес