Зареждане

Stephan Bonnar, коментатор в WEC 50

Stephan Bonnar, коментатор в WEC 50
Публикувано на: Юли 7, 2010 в 13:14 ч

След победата си с технически нокаут във втория рунд над Krysztof Soszynski в събота по време на UFC 116, боеца от UFC в полутежка категория Stephan Bonnar, ще бъде в действие отново през август, но този път неговата изява ще е извън октагона. Участника от първия сезон на шоуто "The Ultimate Fighter", за пореден път ще застане зад микрофона, коментирайки двубоите по време на WEC 50, което ще се проведе на 18-ти август. Новината съобщават от MMA Fighting.

Stephan Bonnar след победата му над Krysztof Soszynski в UFC 116

Позицията на коментатор редом до Todd Harris, дълго време бе заета от шампиона на UFC в тежката категория Frank Mir. Въпреки това обаче, състезанието WEC 46 бе последното коментирано от Mir. Bonnar за първи път коментира по време на WEC 47, а Kenny Florian влезна в ролята на коментатор на провелото се миналия месец WEC 49. Коментаторските задължения в WEC 48: Aldo vs. Faber пък се изпълняваха от pay-per-view отбора на Zuffa, Mike Goldberg и Joe Rogan.

 

От компанията все още нямат ясни планове за позицията на коментатор в хода на предстоящото WEC 50, но Bonnar смята, че той и Florian са в списъка за тази позиция.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес