Зареждане

Stefan Struve: Измамници като Brock Lesnar нямат място в UFC

Stefan Struve: Измамници като Brock Lesnar нямат място в UFC
Публикувано на: Август 11, 2017 в 14:00 ч
 
Много фенове, както и бойци от светна на смесените бойни изкуства, искат да видят бившия шампион в тежка категоря на UFC Brock Lesnar да се завърне в Октагона по-късно тази година.
 
Struve не е един от тях...
 
"Skyscraper" не иска измамници в UFC, а именно Lesnar беше наказан от Американската антидопингова агенция (USADA) в резултат на битката му срещу Mark Hunt на UFC 200 през лятото на 2016-та година.
 
"Мисля, че измамниците не трябва да имат място в UFC и мисля, че последния път UFC направи голяма грешка, като докара Lesnar и му даде четиримесечно освобождаване преди битката му, така че USADA да не го изпробва за забранени вещества в продължение на тези четири месеца, което е нормално, когато един боец се завръща в спорта след продължително отсъствие. Сега обаче, ако той реши да се върне, ще трябва да премине през шестмесечни проверки от страна на USADA. Така че бих бил много любопитен как тези шест месеца биха преминали. Мисля, че Jones ще го бие при всички положения. Той е прекалено добър атлет. Не мисля, че Lesnar ще успее да го хване и да го свали на земята. Jones се движи прекалено добре", заяви Struve.
 

 
Що се отнася до Struve, той ще оглави предстоящото събитие UFC Fight Night 115, в което ще се изправи срещу бившия шампион на Bellator Alexander Volkov на 2-ри септември в Ротердам, Холандия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес