Зареждане

St-Pierre не е заплаха за предстоящата срещата между Whittaker и Bisping

St-Pierre не е заплаха за предстоящата срещата между Whittaker и Bisping
Публикувано на: Юли 10, 2017 в 09:00 ч
 
Robert Whittaker отбеляза най-голямата победа в кариерата си на събитието UFC 213, след като в него победи Yoel Romero в битка за временната титла в средна категория. С тази си победа Whittaker си осигури мач с шампиона в дивизията Michael Bisping, където двамата трябва да обединят коланите.
 
Очаква се битката за титлата да се състои по-късно тази година, след като коляното на "The Count" е напълно здраво, и съм сигурен, че "The Reaper" би искал известна почивка след петте рунда срещу "The Soldier of God".
 
Но какви са шансовете Georges St-Pierre да встъпи и да открадне блясъка на Whittaker?
 
Нулеви.
 
Това е според президента на UFC Dana White, който разкри по време на пресконференцията след битката, че борбата между Bisping и St-Pierre дори не е в уравнението.
 
"Вижте, имахме пресконференция за тази битка и тя не се случи. Битката на St-Pierre и Bisping е отплавала.", заяви White.



 
В крайна сметка трябва да отбележим и факта, че Whittaker спечели мястото си на масата след победата над Ромеро. И въпреки опита на Bisping да омаловажи победата и спечелването на временната титла, Whittaker се наслаждава на своя миг.
 
"Трябваше да водя война с Romero в продължение на пет рунда. Мисля, че ако се биете толкова време с Yoel Romero, заслужили сте си медала. Защото този пич е абсолютен... той е един от най-опасните хора на планетата. Никой не иска да се бие с него и с основателни причини.", заяви Whittaker на пресконференцията след битката.
 
"Работих усилено за това парче бляскав метал. И той е символ на това, че сега съм претендент №1, докато шампиона е на пейката. Сега заемам мястото му. Поемам всички главорези и отговорността да бъде шампион.", заключи той.
 
Все пак не всичко за "Rush" е загубено, тъй като бившия шампион на UFC в полусредна категория ще има шанс да си върне титлата, туй като ще се изправи срещу победителя от предстоящия мач между Tyron Woodley и Demian Maia, който е насрочен за UFC 214 на 29-ти юли в Анахайм, Калифорния.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес