Зареждане

Sokoudjou и James Thompson в Bellator 121

Sokoudjou и James Thompson в Bellator 121
Публикувано на: Май 23, 2014 в 19:02 ч

Ако Bellator: Rampage vs King Mo доказа нещо, то е че организацията има бъдеще като дом на най-големите откачалки в ММА. За момента от Bellator не могат да се мерят особено с талантите в UFC, но къде другаде ще видите двубой с отворена категория между разорена ММА легенда, както и бесен загубил боец, който грабва микрофона и ругае шефовете си?

Казано с други думи - Bellator не е най-добрата ММА лига, но има потенциала да стане най-откачената. Това обяснява и сключването на договори с ветераните Rameau Thierry Sokoudjou и James Thompson. И двамата ще вземат участие в главната файт карта на Bellator 121, което ще се проведе на 6-ти юни.

В успешните си моменти от кариерата на Sokoudjou можем да го видим как нокаутира Antonio Rogerio Nogueira, но след това записва 1-2 в полу-тежката категория на UFC. После пък стига до финалите на DREAM Super Hulk Grand Prix, където бе нокаутиран от Ikuhisa Minowa. Sokoudjou е със 7 победи и 6 загуби от тогава насам, като губи и последните си два двубоя с нокаут. Той ще направи дебюта си в Bellator срещу Terry Davinney, който е със статистика 10-6 и в единственото си участие в Bellator до момента нокаутира Matt Van Buren за 15 секунди.

James Thompson е известен с яростните изражения, които прави, преди да бъде ступан от Alexander Emelianenko в PRIDE 28, спорните му срещи с Kimbo Slice и Mariusz Pudzianowski и битката му с Don Frye. Боецът спечели последните си 3 двубоя. В Bellator 121 той ще се бие с бившия претендент за титлата в тежката категория, Eric Prindle, който пък записа загуби в 4-те си последни двубоя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес